Φωτιά στην Κέρη: Η άμεση επέμβαση πυροσβεστικής, δήμου και εθελοντών αποσόβησε τα χειρότερα (φωτο)

Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης κοντά στο δάσος Κέρης, στο Βουλισμένο Αλώνι σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 8 οχήματα με 30 άνδρες και τρία πεζοπόρα τμήματα.

Επί τόπου ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μεν. Μποκέας για τη φωτιά πριν το Βουλισμένο Αλώνι

Άμεση συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου στην Πυροσβεστική για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Δήμου Μαλεβιζίου για τη φωτιά που ξέσπασε στην παλαιά Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, πριν από το Βουλισμένο Αλώνι. Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας μαζί με τους Αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας Γιώργο Πετούση και Περιβάλλοντος Γρηγόρη Περυσινάκη βρέθηκαν στο σημείο της πυρκαγιάς, ενώ υδροφόρα του Δήμου συνέδραμε τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Η γρήγορη επέμβαση της Πυροσβεστικής με 25 άνδρες και 7 οχήματα έσβησε άμεσα την πυρκαγιά πριν αυτή προλάβει να επεκταθεί. 

Ο Μενέλαος Μποκέας ευχαρίστησε τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Γιώργο Τσικαλά για την άμεση κινητοποίηση και τον διαβεβαίωσε πως όλα τα μέσα του Δήμου Μαλεβιζίου είναι στη διάθεση της Πυροσβεστικής ανά πάσα στιγμή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί